четвртак, 17. децембар 2015.

ČLANSKE KARTE EKK




Pokrenuta je inicijativa da se izrade članske karte EK "Kikinda". U prvoj fazi "procesa", Miodrag Ivanišević je "dobio zadatak" da predloži dizajn članske karte (Zadati parametri: jedna strana, veličina platne/ kreditne kartice, mora da ima znak EKK,...). Ivanišević šalje neke predloge. 
Sugestije i komentari su poželjni.
Nakon ovoga, sledi nalaženje sponzora za štampanje (ili traženje povoljnog štampara). Ne žurimo, ali svaki posao koji se započne, valja i završiti. Mislim da će nam za početak biti dovoljno 200 komada :)

6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Prvo da napomenem daje Zlatan u klupskoj evidenciji pod brojem 2. Broj 001 biće na članskoj karti Ilije Stančula.

Rešad Besničanin је рекао...

Najviše mi se sviđa prvi predlog. Mogu li da rezervišem 007 :)

Slavko Bovan је рекао...

Rešade, baš je Migo član broj 7 (007). Ti si broj 33.

Dejan Minić је рекао...

Meni se najviše dopada treći predlog, ali mislim da su svi predlozi dobri i da nije toliko bitno koja će se varijanta štampati.

R.Jovicic је рекао...

Mislim da treba da bude tu negde i datum. Možda sa druge strane, gde sigurno stoji i datum osnivanja kluba.
Član od........ godine.
Pozdrav

Анониман је рекао...

Dobre ideje, ali...po meni veličina te karte treba da bude kao vizitka, da bude na kartonu 2 lista i da može da se presavije i postavi u pvc ulošku kao identifikatorka. Naravno, treba da ima i fotografiju člana. Sve to možete sami pripremiti, na A4 tabaku stane 8-10 kom. i štampanje u boji košta 50,00 rsd, bar kod nas u Nišu. Primer niškog modela (loše iskopiran) vidi na fb stranici GEN!!
Nikola ČD Pešić