уторак, 25. јул 2017.

POZIV NA SAJTU ESS

Objavljeno na sajtu ESS
До сада је била пракса да се на Сусретима енигмата Србије додељују признања и дипломе заслужним појединцима (Награда за животно дело, за издаваштво, дипломе за дугогодишње бављење енигматиком).
Пошто ову традицију треба очувати, упућујемо јавни позив за предлагање кандидата, најкасније до 05. августа, како би председништво у најкраћем року могло да донесе одлуке, како би се повеље и дипломе могле израдити, те да се на време упуте позиви добитницима.
Председништво ЕСС 

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Lično izražavam veliko zadovoljstvo (vjerujem da to dijele i drugi članovi EKK) što je konačno predsednik ESS adekvatno reagovao na jedan naš dopis (brzo i onako kako treba - uvažavanjem dobronamjerne sugestije).
Naš jučerašnji dopis:
Предмет: Признања ЕСС
Подсећамо Председништво ЕСС да је до сада била добра пракса да се на Сусретима енигмата Србије додељују признања и дипломе заслужним појединцима (Награда за животно дело, за издаваштво, дипломе за дугогоришње бављење енигматиком).
Сматрамо да ту традицију треба очувати, али како се приближавају Сусрети, председништво би што пре требало да донесе одлуке, како би се повеље и дипломе могле израдити, те да се на време упуте позиви добитницима.
Најбоље би било да се одмах на сајту ЕСС објави јавни позив за предлагање кандидата (са кратким роком) како би председништво већ почетком августа могло да донесе одлуку.

Slavko Bovan је рекао...

Predsedništvo EKK je jutros pretreslo i ovu temu, te smo usaglasili stavove. Dopis sa našim predlozima poslaćemo za dan-dva. U međuvremenu pozivam članove EKK (ali i druge kolege) da se jave sa predlozima:
- Ko od uglednih srpskih enigmata zaslužuje da ove godine dobije nagradu za delo? (Prošle godine naš predlog/Krsta Ivanov je uvojen. Ove godine imamo za sada jednog kandidata sličnog godišta i sličnog enigmatskog staža kao kolega Ivanov)
- Ko zaslužuje nagradu za izdavaštvo? (Prošle godine naš kandidat bio je Gojko Mandić, a predlog je usvojen. Ove godine za sada imamo, mislimo, jednako kvalitetnog kandidata)
- Sekretar ESS će napraviti spiskove za zlatne i srebrne plakete, jer je i do sada ima tačne evidencije.

Slavko Bovan је рекао...

Do sada nisu stizali predlozi drugačiji od stava predsedništva EKK. Ala imate dobro rukovodstvo, svaka vam čast :)

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Rado ću odgovoriti na svaki od pet upitnika, ako se anonimno biće potpiše makar iza jednog od znakova pitanja.