уторак, 8. август 2017.

UŽIVANCIJA

Delegacija EKK u Širokom Brijegu

Kontrola enigmatskih listova na kiosku

Ibro u centru pažnje, a Pervan je slučajno upao u kadar

Vesela družina

Pozdrav do skorog viđenja
Završio sam prvu od tri faze odmora u Hercegovini. Hvala na pitanju - Uživam! Ovo se zove odmor u pravom smislu riječi. Prijatno druženje sa dragim prijateljima je uvijek pun pogodak. Doduše, malo smetaju visoke temperature, ali nekako se borimo. Manja smetnja je i to što nemam pristup internetu pa su se nagomilale neke važne poruke, a propustio sam da objavim i nekoliko aktuelnih priloga. Izvinite, ali malo zbog manjka interneta, a više zbog "viška" odmaranja pričekaćete malo da se ozbiljnije pozabavim blogom. Do tada blog radi "na rezervi".
Danas počinje druga faza odmaranja. U Nevesinju sam (ovdje imam internet). Valja podržati Olimpijski kviz (večeras je testiranje). Probaću da se ne obrukam, a ako prođem u finale, prošao sam, a ako ne prođem neću vršiti harakiri. Konkurencija je  žestoka, ovi mladi momci i djevojke su pravi zmajevi, a moje je da probam da odbranim čast nas u najboljim godinama. Ako ništa drugo, biće makar jedna EKK majica na testiranju.
Sutra je planiran skup enigmata "Buna 2017" (u popodnevnim časovima). Očekujte i taj izvještaj, kao i detaljnije izvještaje iz Širokog Brijega i Nevesinja. 

3 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

"Prijatelji" će kazati da ovi iz EKK moraju u svakoj čorbi da budu mirođija, a mi (EKK) kažemo - Valja podržati svaki enigmatski skup koji to zaslužuje, a Široki Brijeg svakako zaslužuje podršku EKK.

Slavko Bovan је рекао...

Domaćini su se potrudili da se osjećamo prijatno u subotu i nedjelju u Širokom Brijegu. Zahvaljujem svim enigmatima iz enigmatske metropole, a posebno Nevenku koji je alfa i omega organizacije.

Slavko Bovan је рекао...

O enigmatici smo mogli pričati deset dana i ne bi nam dosadilo (posebno ako ugrabimo da progovorimo koju između dva izlaganja našeg dragog Marinovića). Stigli smo i da se "takmičimo". Najbolju križaljku imao je Ibro Memić, dok je izvrsnu potiraljku sastavio Dragiša Cetić, koja je naprosto morala biti pobjednička (svi smo se složili).