понедељак, 25. септембар 2017.

U KIKINDI U SUBOTU



U kikindskom Kulturnom centru (na trgu) u subotu 30. septembra sa početkom u 12 sati održaće se godišnja skupština Enigmatskog kluba „Kikinda“. Nakon skupštine biće organizovano 4. Otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju enigmatskih zadataka i 2. Otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju sudokua (Takmičenja se održavaju istovremeno). Učešće na takmičenjima je slobodno za sve koji žele, ne naplaćuje se kotizacija za učešće, a obezbeđeni su pehari i prigodne nagrade.
Oko 14.30 planirano je proglašenje pobednika ovih takmičenja, ali i uručenje pehara i nagrada za 6.Memorijal „Đuro Knežević“ i „Enigmatske Dane ludaje 2017“ (VAŽNO: Rezultati ovog konkursa biće objavljeni večeras u 20 sati).
EKK i lokalna samouprava su obezbedili zajednički ručak nakon takmičenja. Molim sve koji imaju nameru da dođu, da se blagovremeno prijave kako bismo obezbedili dovoljan broj zadataka, ali i da javimo koliko će nas biti na ručku.
Predsedništvo EKK

2 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Danas sam podnio detaljan izvještaj predsedniku Zlatanu o SOZAH-u. Rekoh mu da sam prenio njegove pozdrave. Prodiskutovali smo o nastupu EKK u Belom Manastiru i složismo se da je za ocjenu: "odličan pet". Posebnu pohvalu dobio je trojac udarnika: Slavko, Sofija i Gojko za treće mesto.
Potom smo podelili obaveze u vezi priprema za subotu u Kikindi. Dobih nalog da ove godine pošaljem samo dva službena poziva za našu skupštinu (što sam i učinio) a da se preko javnih objava pozovu svi koji hoće da dođu. Ne obezbeđujemo prevoz nikome, ali bi trebalo da bude ića i pića za svakoga.
Ima još dosta posla da se uradi, te ćemo sva trojica "funkcionera" (i Vanja) morati da radimo udarnički.

Slavko Bovan је рекао...

Preuzete su i diplome i zahvalnice za one koji ih zasluže u subotu, sponzor je dojavio da su poklon-paketi upućeni prema Kikindi.