недеља, 22. април 2018.

UNA 2018



7 коментара:

Радоја Рацановић је рекао...


Una, krajiška ljepotica, unikatna, zagonetna i - nikad neizvjesna! Evo, ima nas nekoliko koji sigurno dolazimo i koji se iznova svakog proljeća radujemo tim jedinstvenim susretima. Susretima sa Unom, sa enigmatikom, sa sebi sličnima i sa sobom samima!

Luka је рекао...

Iz Splita (za sada) se prijavila standardna trojka!

Slavko Bovan је рекао...

Rado bih i ja došao da vam (Splićanima) pokažem kako se igra kvizovka. Da li ću uspjeti da se organizujem znaću za koji dan.

Hajro је рекао...

Hvala momci, polako stižu i prijave, razumijemo da mnogima nije lako potegnuti iz različitih razloga, svima hvala na podršci i velika dobrodošlica.

O programu - ostaje ono po čemu je UNA specifična: sastavljanje bušmana i anagrama uživo, biće promjena u žiriranju - moj je prijedlog da svi prisutni žiriraju, dogovorićemo se također uživo, jednako je i sa pravilima kvizovke (Zdenko će suditi, potvrđeno posredno), dobra volja i strpljenje moraju biti dovoljni da svi budu zadovoljni. Biće i dovoljno brzinskih rješavačkih zadataka (prilozi dobrodošli), a nadam(o) se i prilici da popričamo ležerno i ozbiljno o enigmatskim temama (uz klepsidru kao u druženju na Vrbasu). Biće to prijatno, sadržajno i veselo prijateljsko hobističko druženje. Imao sam ja još epiteta ali, eto, suzdržah se.

Srdačan pozdrav svima.

Slavko Bovan је рекао...

Ni ove godine neću uspjeti da dođem do Bihaća na druženje, ali dajem punu podršku veselom društvu. Sa nestrpljenjem čekam izvještaje, direktna uključenja i fotografije. Svima želim dobar provod.

Hajro је рекао...

Šteta i za tebe i za Susret, hvala ti na podršci. Stižu sličice sa jutarnje šetnje uz Unu, nema kamere koja to može "pokupiti".

Hajro је рекао...

Evo postavih na moj blog http://abcitd.blogspot.ba/ (sajt abcitd.com ima tehničkih problema kojima se ne bogu sada baviti) žiriranje i radove sa unske Bušmanijade. Uskoro stižu slike, analize, izvještaji za kvizovku, anagram, rješavanje ... Prilozi i komentari više nego dobrodošli, a i prenošenje uz navođenje izvora.

Dobro je bilo na Uni, dobro je evo i u Sarajevu, družio sam se danas sa Tonćijem i večeras sa Ejubom. Živjela enigmatika.