понедељак, 4. септембар 2017.

ČETRDESET HILJADA DINARA


Enigmatski klub "Kikinda" dobio je 40.000 dinara  na javnom konkursu za sufinansiranje programskih aktivnosti udruženja građana i kulturno umetničkih društava za 2017. godinu u gradu Kikindi. Ugovor je potpisan danas. Novac će biti namenski utrošen za štampanje enigmatske publikacije.

7 коментара:

Dejan Minić је рекао...

Šušnulo je, šušnulo:)

Luka је рекао...

Lijepo je i korisno kad "gradski oci" kroz donacije prepoznaju kvalitet rada.

Slavko Bovan је рекао...

Da, važnije od same sume je to što smo upisani u "tefter". Čekamo rezultate još jednog konkursa. Izgleda da ovo rukovodstvo EKK i nije za smjenjivanja :)

Krsta је рекао...

Ko radi i zaradi. Lepa nagrada! Svaka čast.
Pozdrav.

IlijaO је рекао...

Ovako ( za neupućene): ozbiljan klub ( s ozbiljnim članstvom i potencijalom), ozbiljnost u radu, trasiran i dobro zamišljen put i način rada i, zapaženi nastupi i zapažene "berbe" medalja i pehara unazad nekoliko godina, garant su da će ozbiljna zajednica ( gradske vlasti) to zamijetiti, prepoznati i popratiti na svaki mogući način.Kikinda je opet u trendu Nema čuđenja!
Kažu da se dobro dobrim vraća! Idemo dalje! Zar ne , sekretaru?

Nedjeljko Nedić је рекао...

Odlično. Hoće li štogod ostati za pivo?

Slavko Bovan је рекао...

Pivo će se finansirati iz drugih fondova EKK. Ovo su namjenska sredstva i mogu se trošiti samo po troškovniku koji smo prijavili (i koji je odobren). Na kraju se pravda svaki dinar, ako imate namjeru opet da konkurišete, a mi to namjeravamo :)